Βιογραφικό

Η Δήμητρα Σούλη γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα. Αριστούχος σε όλα τα χρόνια της σχολικής εκπαίδευσης, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών απ’ όπου αποφοίτησε το 2007.

Στη συνέχεια μετέβη στο Βερολίνο Γερμανίας όπου κι εργάστηκε ως ειδικευόμενη ιατρός στα νοσοκομεία Vitanas Krankenhaus für Geriatrie, Brandenburg Klinik και Vivantes Klinikum Spandau– Klinik für Psychiatrie und Psychotherapie αποσπώντας για τις κλινικές επιδόσεις της τον ανώτατο βαθμό αξιολόγησης.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, όπου εργάστηκε στο 5ο τμήμα Οξέων Ψυχιατρικών Περιστατικών και στη Μονάδα Απεξάρτησης Αλκοολικών του 18 Άνω κι έκτοτε διατηρεί ιατρείο στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 62Α στην Αθήνα. Εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτης στη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General και ως Ψυχίατρος στην Ψυχογηριατρική Εταιρεία «Νέστωρ» (Κέντρο Alzheimer).

Παράλληλα με την ειδίκευση στην Ψυχιατρική, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στη Θεραπεία Οικογένειας Συστημικής Προσέγγισης της Μονάδας Οικογενειακής Θεραπείας του Ψ.Ν.Α.

Επικοινωνία

Δήμητρα Σούλη

2108235050 & 2108235620

dsouli@nstr.gr

Ι. Δροσοπούλου 22, Κυψέλη

Επικοινωνήστε με την Ιατρό